Uw toegangspoort tot succes

Metalcon De Decker staat in voor de productie, levering en plaatsing van poorten, deuren en dock-equipment. Wij bieden dan ook een breed gamma producten aan die uw verwachtingen overtreffen.

Industriële sectionaalpoorten en snelloopdeuren

Onze industriële sectionaalpoorten en snelloopdeuren zijn ontworpen met de focus op veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie. Zowel robuuste poorten voor industriële toepassingen als snelloopdeuren om de productiviteit te verhogen vindt u bij ons. Onze poorten en deuren worden op maat gemaakt en vakkundig geïnstalleerd om naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfsomgeving.

Stijlvolle en functionele deuren

Bij Metalcon De Decker bieden we diverse deuren die voldoen aan zowel functionaliteits- als esthetische vereisten. Of het nu gaat om sectionaaldeuren, schuifdeuren, brandwerende deuren of andere speciale deurconfiguraties, wij leveren op maat gemaakte oplossingen. Onze deuren combineren duurzaamheid, veiligheid en stijl, zodat uw gebouw niet alleen goed beveiligd is, maar ook een professionele uitstraling heeft.

Dockequipment

Een uitstekend georganiseerd en veilig laad- en losproces is van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij een brede range aan dockequipment, waaronder dockshelters, docklevellers en stootblokken. Onze dockshelters zorgen voor een goede afdichting tussen het voertuig en de laadruimte, terwijl onze docklevellers een soepele overgang mogelijk maken tussen het laadplatform en het voertuig. Daarnaast bieden onze stootblokken bescherming tegen schade bij aanrijdingen.

Metalcon De Decker staat garant voor hoogwaardige producten, betrouwbare levering en vakkundige plaatsing. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Vertrouw op ons voor uw poorten, deuren en dock-equipment en ervaar de functionaliteit, veiligheid en efficiëntie die onze producten bieden.

Ontdek hoe Metalcon De Decker uw bedrijf kan helpen

Neem contact op!