Functionele en esthetische dak- en wandbeplating

Bedrijven en particulieren worden steeds meer aangemoedigd om te isoleren, kosten te besparen en milieuvriendelijker te werken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gevel en dak de uitstraling te geven die u wenst, en dat op een ecologisch verantwoorde manier.

Binnen- en buitenwanden

Onze binnen- en buitenwanden voldoen aan specifieke vereisten zoals brandwerendheid, brandvertraging, geluidsisolatie en thermische isolatie. Met deze wanden is uw werkomgeving veilig en voldoet deze aan alle brandveiligheidsnormen. Daarnaast voorzien we ook geluidsabsorberende wanden om geluidshinder te verminderen of wanden met hoge thermische isolatiewaarden om energie-efficiƫntie te verbeteren.

Beschermende en duurzame daken

Onze expertise in dakbeplating stelt ons in staat om duurzame en hoogwaardige oplossingen te voorzien die bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden. Platte, hellende of industriƫle daken? Metalcon De Decker zorgt voor een uitstekende waterdichtheid, isolatie en duurzaamheid.

Maatwerkoplossingen en expertise

Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zorgen wij ervoor dat uw dak- en wandbeplating niet alleen functioneel en veilig is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan uw gebouwen. Onze jarenlange ervaring als metaalconstructiebedrijf is een pluspunt om maatwerkoplossingen optimaal uit te voeren.

Kies Metalcon De Decker als uw partner voor dak- en wandbeplating en ontdek onze mogelijkheden voor uw gebouw.

Klaar om van onze expertise te genieten?

Neem contact met ons op!