Infrastructuurwerken op maat

Wij bieden een uitgebreid assortiment diensten aan. Of het nu gaat om onderhoud en renovatie van gebouwen, terreinonderhoud of magazijninrichting, wij staan klaar om uw projecten met zorg en vakmanschap te realiseren. U kan bij Metalcon De Decker onder andere terecht voor verscheidene building services.

Onderhoud en renovatie van gebouwen

Ons ervaren team is gespecialiseerd in diverse bouw- en renovatiewerkzaamheden zoals bouwwerken, metselwerken, tegelwerken en de opbouw en inrichting van technische ruimtes. Wij voorzien de creatie van een functionele werkruimte of de herstelling of upgrade van een bestaande faciliteit. Metalcon De Decker zorgt voor oplossingen die voldoen aan uw eisen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie, esthetiek en meer.

Daarnaast zijn wij experts in de inrichting en het onderhoud van werkplaatsen en magazijnen. Wij voorzien op maat gemaakte magazijninrichtingsoplossingen zoals rekken, platformen en loopbruggen, om de efficiëntie van uw opslag- en distributieprocessen te optimaliseren. We voorzien extra opslagruimte of een reorganisatie van uw magazijnlay-out. Wat u ook nodig hebt, wij staan voor u klaar.

Onderhoud terreinen

Bij Metalcon De Decker begrijpen we het belang van goed onderhouden terreinen voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering. Wij bieden een breed scala aan terreinonderhoudsdiensten waaronder herstel en aanleg van parkings, toegangswegen en bestratingen. Ons ervaren team zorgt voor duurzame en functionele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de plaatsing en herstelling van draadafsluitingen. We plaatsen bij u kwalitatieve afrasteringen voor veiligheidsdoeleinden of repareren de bestaande afrastering. Uw terrein is veiliger dankzij Metalcon!

Betonwerken en -renovatie

Ons team voert zowel kleine als middelgrote betonwerken uit, zoals de aanleg van fundatiesokkels en fundatieplaten. Ook voor herstellingen van scheuren en putten in bestaande vloeren staan we voor u klaar. Onze focus ligt op de levering van duurzame betonoplossingen die zorgen voor stabiliteit en functionaliteit.

Kies Metalcon De Decker als uw partner in infrastructuurwerken en ervaar de kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap die wij bieden. Ons toegewijde team staat klaar om uw projecten te realiseren. Van onderhoud en renovatie tot terreinonderhoud, betonwerken en magazijninrichting.

Wilt u uw specifieke behoeften bespreken om samen uw infrastructuurdoelen te verwezenlijken?

Neem vrijblijvend contact op!