Precisie plaatbewerking

Bij Metalcon De Decker zijn we gespecialiseerd in de kunst van precieze plaatbewerking. Wij zijn dé partner waar u met uw bedrijf naar op zoek bent voor uitstekende plaatbewerkingsservices en meer!

De hoekstenen van Metalcon De Decker

Als het gaat om plaatbewerking is betrouwbaarheid van essentieel belang. Het succes van uw projecten hangt af van hoogwaardige, nauwkeurig vervaardigde plaatwerkonderdelen, en dat begrijpen we maar al te goed! Daarom streeft Metalcon De Decker ernaar om niets minder dan uitmuntendheid te leveren in elk aspect van ons werk.

Elk project is uniek en heeft specifieke vereisten en uitdagingen. Als uw vertrouwde partner staan wij voor elke opdracht klaar. We luisteren naar uw behoeften en maken zo op maat gemaakte oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Ongeëvenaarde expertise in plaatbewerking

Bij Metalcon De Decker hebben we onze expertise in plaatbewerking geperfectioneerd door jarenlange ervaring en een diepgaande kennis en kunde. Ons deskundig team combineert traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologie om uitstekende resultaten te leveren.

Wat bieden wij u?

Ons uitgebreide scala aan plaatbewerkingstechnieken omvat nauwkeurig snijden, ponsen, buigen, dieptrekken, lassen en assemblage. We maken gebruik van geavanceerde machines, waaronder state-of-the-art CNC-apparatuur, lasersnijders en lasstations, wat zorgt voor uitzonderlijke nauwkeurigheid en efficiëntie in elke fase van het fabricageproces. Zo beschikken we ook over een ruime voorraad aan platen en profielen:

  • S235JR
  • S355MC
  • Hardox / Creusabro / Abramax
  • Aluminium
  • RVS 304
  • Elektrolytisch en sendzimir verzinkt

Maar het zijn niet alleen onze apparatuur en materialen die ons onderscheiden, het gaat ook om de toewijding en vaardigheid van ons team. Onze ervaren vakmensen zijn gepassioneerd over hun werk en transformeren zorgvuldig ruw plaatmetaal tot de nauwkeurige onderdelen die uw projecten vereisen. Hun oog voor detail en streven naar excellentie zorgen ervoor dat elk stuk dat we vervaardigen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Op zoek naar uw betrouwbare partner in precisie plaatbewerking?

Neem contact op!