De Decker Metalcon
De Decker Metalcon nv - Hemelrijken 10 - 2890 Sint-Amands - info@dedeckermetalcon.be - [tel] 052/34.52.54 - [fax] 052/34.25.37 - BE0459.831.171
POORTEN


Waarom zou u een poort plaatsen?

Er kunnen heel wat argumenten naar voor gebracht worden. Toch is er één argument dat er echt bovenuit steekt, namelijk VEILIGHEID.

Men kan immers niet genoeg aandacht schenken aan de beveiliging van zijn terrein. Een investering in uw persoonlijke veiligheid of die van uw werknemers. Een stevige poort of solide hekwerk vormt ongetwijfeld een ernstig obstakel voor ongewenste bezoekers.

Bovendien kan ieder bedrijf en iedere woning (modern, rustiek of klassiek) heel wat meer cachet krijgen door de omgeving rond het huis/bedrijf met een hekwerk of poort af te werken.

De Decker Metalcon nv maakt samen met u een exclusief ontwerp op maat, aangepast aan de stijl van uw bedrijf/woning en haar omgeving. Poorten en hekken zijn verkrijgbaar in moderne, klassieke of rustieke stijl, steeds esthetisch verantwoord.

Ook alle automatisatie is bij ons te verkrijgen en wordt geplaatst door onze zeer ervaren techniekers.

Naast de traditionele poorten (draai- en schuifpoorten) vervaardigen wij ook alle soorten hekwerken.

De vervaardigde producten worden volledig onderhoudsvrij afgeleverd én geplaatst. U kan kiezen uit thermisch verzinken, metalliseren en lakken, poedercoating…

BOUWSMEEDWERK


U kan tevens terecht bij ons voor bouwsmeedwerk.

OPLASWERK SLIJTONDERDELEN
Slijtvast oplassen is voor veel slijtageproblemen een goede en goedkope verbetering van standtijden. Waar (slijtvaste)basismaterialen niet meer volstaan kan met slijtvast oplassen vaak een standtijdverbetering gerealiseerd worden. Niet zelden kunnen standtijdverbeteringen gehaald worden van 100% tot wel 500%.

Belangrijk voor het realiseren van deze standtijdverbeteringen is vooral het analyseren van het slijtagebeeld, de samenstelling van de slijtvaste laag, het kiezen van het juiste basismateriaal en het vakmanschap waarmee de slijtvaste laag wordt aangebracht. Door onze jarenlange ervaring met diverse oplasmaterialen en –technieken trachten we onze klanten een oplossing aan te bieden die een grote garantie op een verbetering van het productieproces oplevert.

| © de decker metalcon nv | alle rechten voorbehouden |